Waarvoor en waarom?
 

De moderne brommobiel is voor veel mensen een middel om niet (meer) afhankelijk te zijn van anderen en toch mobiel te kunnen blijven/zijn. Veelal word de brommobiel gebruikt in een straal tot 30km rond de woonplaats. Maar er zijn ook mensen die ermee op vakantie gaan naar de andere kant van het land. 

 

Er zijn verschillende redenen voor de aanschaf van een brommobiel oa:

·         de gezondheid laat rijden in een personenwagen niet meer toe.

·         een "gewone" personenauto gaat te snel

·         het behalen van een rijbewijs voor een personenauto is om wat voor reden dan ook lastig.

·         maar en zijn ook vele andere redenen.

 

Bouwkwaliteit

Toen wij in 1999 begonnen als verkooppunt van brommobielen stonden deze niet bepaald bekend om hun duurzaamheid. Maar goed veel keuze was er niet en de voordelen van vandaag waren en toen ook al.

Maarondertussen is de bouwkwaliteit van de brommobiel met sprongen voorruit gegaan en kunnen we rustig zeggen dat een brommobiel van nu een verantwoorde keuze is en daarmee voldoet de moderne eisen die gesteld worden aan mobiliteit.

 

 

 

Moderne fabriek

Zowel de Ligier als Microcar brommobielen worden gemaakt in hedendaagse fabrieken waarin veel werkzaamheden worden uitgevoerd door moderne robots en moderne productie methoden.

Hiermee word bereikt een hoge kwaliteit in duurzaamheid en maat tolerantie. Zeker als men zich bedenkt dat een brommobiel een voertuig is wat moet voldoen aan de 350kg regel volgens de Europese richtlijnen is het belang van een hoge kwaliteit essentieel. En elke nieuwe Ligier en Microcar voldoen hieraan.