GlasGarage Friesland

Wij maken met onze vier GlasGarage vestigingen in Friesland (Bolsward, Drachten, Heerenveen en Leeuwarden) deel uit van de landelijke franchise formule met 115 vestigingen in heel Nederland.

Wij hebben samenwerkingsverbanden met alle grote verzekering- en lease maatschappijen. Maar ook zeer veel contacten met lokaal georienteerde tussenpersonen. En daardoor kunt u bij ons prima terecht voor kleine- en grote reparaties en vervangingen van alle soorten en maten autoruiten.

Maar ook als u niet verzekerd bent kunnen wij u voor een goede prijs prima helpen.

Aangesloten bij Focwa en GlasGarant.


Wij zijn als GlasGarage aangesloten bij de branche verening voor autoschadebedrijven Focwa. Hiermee bent u ervan vezekerd dat wij moeten voldoen aan de eisen van de Focwa.

Ruit vervangen of herstellen: altijd met de FOCWA voordelen

Op elke autoruitreparatie en ruitvervanging volgens de FOCWA Kwaliteitsnorm rust maar liefst vier jaar garantie. Bij ruitvervanging heeft u bovendien de zekerheid dat exact dezelfde ruit wordt geplaatst: in dezelfde kwaliteit glas, dezelfde dikte en dezelfde maatvoering. Het FOCWA Ruitherstelbedrijf handelt de financiële en administratieve rompslomp direct met uw verzekeringsmaatschappij af en regelt desgewenst ook vervangend vervoer. Zij zijn dag en nacht bereikbaar, ook in de weekenden. Desgewenst kunnen zij via een mobiele servicewagen ook op locatie (nood)reparaties uitvoeren.

De voordelen van het Focwa Autoruitherstelbedrijf in het kort:
- vier jaar garantie
- rechtstreekse afhandeling met verzekeraars
-Vervangend vervoer beschikbaar
- 24/7 service
- Beroep op Focwa-Nivre Geschillencommissie mogelijk
- Altijd bij u in de buurt.

Wij zijn Glasgarant erkend.

Glasgarant is een samenwerking van een groot aantal verzekeringsmaatschappijen met als doel te zorgen voor een kwalitatieve hoogwaardige reparatie voor een markt conforme prijs. Hiervoor worden de aangesloten bedrijven onderling vergeleken en op basis hiervan word er een sturingsmatrix opgebouwd. De volgende maatschappijen maken deel uit van Glasgarant:

ABN AMRO
ASR Verzekeringen
Delta Lloyd
De Zeeuwse verzekeringen
Europeesche Verzekering Maatschappij N.V.
Generali schadeverzekering maatschappij nv
de Goude verzekering
INF Insurance Services
Nationale-Nederlanden Schadeverzekering Maatschappij N.V.
OHRA