Voorkomen is beter dan doorscheuren.

Bij een ster in uw voorruit is de kans groot dat deze doorgescheurt. En als de ster groter is dan de oppervlakte van een euro munt dan kan deze alleen nog maar vernieuwd worden. En omdat te voorkomen is het van belang de schade snel te melden zodat wij u snel kunnen helpen. Want op het moment dat een sterretje is hersteld is de kans op doorscheuren te verwaarlozen.

Dit is dan ook de reden dat bij de meeste verzekering maatschappijen een ster reparatie zonder eigen risico, dus voor u zonder betaling, kan worden uitgevoerd.

Maar ook als u niet verzekerd bent voor autoruitschade kunnen wij u prima helpen.

Reparatietijd: Normaal gesproken duurt een ster reparatie minder dan een 1/2uur. Klaar terwijl u wacht met een kopje koffie of thee.

Kosten:               - Gratis als u hiervoor verzekerd bent. 
                               - Zelf betalen/niet verzekerd € 60,-
 incl. BTW voor 1 ster. 2x ster € 75,- incl. BTW

Bel 0800 - 1246 voor het maken van een afspraak in één van onze vier vestigigen (Bolsward, Drachten, Leeuwarden en Heerenveen).

 

Als u een ster heeft ondekt in uw voorruit is het raadzaam deze zo snel mogelijk af te dichten om het indringen van vuil en vocht te voorkomen. Hiervoor hebben een speciale sticker ontwikkeld die u gratis kunt afhalen bij onze vestigingen. Deze krijgt u ook van ons na een ster reparatie of vervanging.

Tip: bewaar deze in uw dashboard kastje, dan heeft u deze altijd bij de hand als het nodig is.