Open

Acties

De kwaliteit van Valeo Flatblade ruitenwissers

Bij Carteam Stoebo Bolsward kun je kennis maken met de voordelen van Valeo Flatblade ruitenwissers. Deze geavanceerde ruitenwissertechnologie is beschikbaar voor vrijwel elk type auto. Nu tijdelijk gratis Carteam paraplu bij de montage van een set ruitenwissers!

Carteam Stoebo Bolsward

Waarom kiezen voor Valeo Flatblade ruitenwissers?

Optimaal zicht: Deze ruitenwissers zijn ontworpen met geavanceerde technologie om een helder en onbelemmerd zicht te garanderen, zelfs bij de meest uitdagende weersomstandigheden. Je veiligheid en rijervaring staan voorop.

Verbeterde constructie: Het rubber is bij flatblade ruitenwissers niet aan een metalen frame bevestigd, maar aan een platte flexibele strip. Door hun aerodynamische vorm wordt de druk beter over het raam verdeeld. Hierdoor sluiten ze goed op het raam aan en kunnen ze ook bij hogere snelheden en hevige regenbuien nog steeds perfect blijven wissen. 

Geruisloze werking: Dankzij de soepele flatblade constructie bieden deze ruitenwissers niet alleen uitstekende prestaties, maar ook een geruisloze werking. Geniet van een stille wisbeweging zonder storende geluiden.

Upgrade vandaag nog naar Valeo ruitenwissers. Ze zijn beschikbaar voor vrijwel elk type auto, het overstappen van conventionele wissers naar flatblades is dus geen probleem. Ga met vertrouwen de weg op, ongeacht het weer!
 

Speciale aanbieding: Gratis Carteam paraplu!

Het najaar zorgt natuurlijk voor regen en daarom ontvang je voor buiten de auto van ons een handige Carteam paraplu als blijk van waardering voor het kiezen van kwaliteit en prestatie. Gratis bij de montage van een set Valeo Flatblade ruitenwissers! Zolang de voorraad strekt.

AFSPRAAK MAKEN