Open

Ruitschade Friesland

Carteam Stoebo Bolsward: expert in RUITSCHADE

Carteam Stoebo Bolsward

RUITSCHADE HERSTELLEN

Ruitschade wil je natuurlijk zo snel mogelijk laten herstellen. Carteam Stoebo Bolsward in Friesland helpt je vakkundig en snel waarbij altijd geldt: repareren als het kan, vervangen als het moet. Wat voor auto en wat voor ruitschade je ook hebt, onze specialisten kunnen iedere vorm van ruitschade professioneel herstellen. Natuurlijk geldt dit voor voorruiten, maar ook zijruiten en achterruiten leveren en monteren wij snel. Vanuit dat vertrouwen in de vakmensen vloeit een levenslange garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

CONTACT OPNEMEN

Kalibreren rijhulpsystemen

Naast schade aan je ruit kun je bij ons ook terecht voor het kalibreren van je rijhulpsystemen of nieuwe ruitenwissers. De rijhulpsystemen werken d.m.v. een camera achter de voorruit. Na een voorruitvervanging moet deze camera opnieuw gekalibreerd worden. Omdat kalibreren zeer precies werk is, kun je dit het beste aan specialisten overlaten. Wij beschikken over de juiste kennis en middelen om de systemen te kalibreren.

CONTACT OPNEMEN

Carteam Stoebo Bolsward
Carteam Stoebo Bolsward

VERZEKERDE REPARATIE

Sterren of scheurtjes zijn vaak gemakkelijk te repareren met onze hars-injectiemethode. Als je bent verzekerd voor ruitschade kom je in aanmerking voor een gratis autoruitreparatie. De afhandeling met je verzekeraar neemt Carteam Stoebo Bolsward je graag uit handen. De reparatie van een sterretje wordt in meeste gevallen volledig vergoed, en het voorkomt bovendien dat de ruit op den duur vervangen moet worden.

Vaak ben je met een uitgebreide WA-polis (WA-Extra, WA-Minicasco, WA-Plus of All Risk) verzekerd voor autoruitschade. Als je slechts WA verzekerd bent, kom je niet in aanmerking voor een gratis reparatie van je autoruit. Dan verzorgen wij op deskundige en snelle wijze de ruit tegen aantrekkelijke condities.

CONTACT OPNEMEN

Auto onderhoud

Waarom Carteam Stoebo Bolsward?

Bij Carteam Stoebo Bolsward staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Stoebo Bolsward is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN