Carteam Autobedrijf Stoebo
Open

Vervangend Vervoer

We houden u mobiel, ook tijdens onderhoud

Carteam Autobedrijf Stoebo

Vervangend vervoer. Zo blijft u mobiel.

Wanneer uw auto voor onderhoud bij Carteam Autobedrijf Stoebo komt is het voor ons natuurlijk belangrijk dat u als klant mobiel blijft. Vandaar dat wij vanuit onze garage meerdere opties bieden om het voor u, ook tijdens het onderhoud, mogelijk te maken om van A naar B te kunnen gaan.

Welke opties zijn er?

De Leenfiets - Het gezonde alternatief! Woont u in de buurt, maak dan gebruik van een gratis leenfiets. We hebben een aantal dames- en herenfietsen klaar staan.

Haal- en Brengservice - Woont u, zoals onze meeste klanten, binnen een straal van 5 kilometer? Dan brengen wij u naar huis als u de auto komt brengen. En is de auto klaar, dan halen we u weer thuis op.

Leenauto - Woont u niet vlakbij of kunt u uw auto toch niet missen? Wij hebben de beschikking over meerdere leenauto’s. Hiervoor rekenen wij geen dagprijs, maar een prijs per km van € 0,23 inclusief brandstof.

En moet u onverhoopt toch tanken dan levert u bij ons gewoon het tankbonnetje in en trekken wij deze van de factuur af. Alle leenauto’s zijn rookvrij.

Carteam Autobedrijf Stoebo
Auto onderhoud

Waarom Carteam Autobedrijf Stoebo?

Bij Carteam Autobedrijf Stoebo staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Autobedrijf Stoebo is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN