Open

Garage Bolsward

GARAGE BOLSWARD

Carteam Stoebo Bolsward

DÉ GARAGE VOOR BOLSWARD EN OMSTREKEN

Zoekt u een garage voor het onderhoud en reparatie van uw auto in de regio Bolsward? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met een schat aan kennis en ervaring zijn wij het adres voor goed en betaalbaar onderhoud in Bolsward. Natuurlijk houden wij u mobiel bij onderhoud en/of reparatie.

CONTACT

DE GARAGE MET KWALITEIT EN SCHERPE TARIEVEN IN BOLSWARD

Bij Carteam Garage Stoebo, de garage voor Bolsward, staat een gedreven en ervaren team autotechnici voor u klaar om uw auto goed en tegen scherpe tarieven te onderhouden en zo nodig te repareren. Met jarenlange ervaring met alle merken en modellen én vele zeer tevreden klanten is Carteam garage Stoebo daarmee dé garage  in Bolsward en omstreken.

In de werkplaats is de knowhow aanwezig voor onderhoud van en reparaties aan alle gangbare merken en modellen. Ook beschikken we over het juiste gereedschap en diagnose-apparatuur, waarmee wij de meest complexe elektronische storingen van uw auto op kunnen lossen.

CONTACT

Carteam Stoebo Bolsward
Carteam Stoebo Bolsward

DAAROM NAAR CARTEAM GARAGE STOEBO, DÉ GARAGE VOOR BOLSWARD

  • Betaalbare tarieven
  • Jarenlange ervaring
  • Vervangend vervoer
  • Persoonlijke service en aandacht
  • Alle merken en modellen
  • Goed opgeleide technici

AFSPRAAK MAKEN

Auto onderhoud

Waarom Carteam Stoebo Bolsward?

Bij Carteam Stoebo Bolsward staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Stoebo Bolsward is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN