Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Stoebo Bolsward

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Stoebo Bolsward is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Bolsward en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel
Carteam Stoebo Bolsward

Alle merken En alle types

Bij Carteam Stoebo Bolsward in Bolsward vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van je voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Ben je van mening dat je auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Stoebo Bolsward! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Alex Lucas
Alex Lucas
Prima geholpen. Goed overlegd over wat er aan de auto mankeerde en prima opgelost. Een goede garage waar je voelt dat de klant belangrijk is.
Fons van Bergen
Fons van Bergen
Prima garage altijd vriendelijk en vakkundig geholpen.
Chris De Bruin
Chris De Bruin
Email gestuurd over het bijna niet werken van onze camper. In de avond bericht ontvangen en afspraak gemaakt. Woensdag kunnen wij komen.
Broer Feenstra
Broer Feenstra
De bestelbus die ik huurde, reed prima. Toch ben ik niet geheel tevreden, want toen ik de bus kwam ophalen bij Stoebo, kreeg ik de mededeling dat de buitenspiegels alleen handmatig konden worden gesteld en dat er geen navigatie in de bus zat. Die was stuk. Die navigatie miste ik flink gedurende de dag. Ik vond het een groot minpunt, want daar reken je niet op als je auto huurt. Kortom: de bus had net iets teveel gebreken. En dat is geen reclame.
Bekijk beoordelingen