Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Stoebo Bolsward

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Stoebo Bolsward is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Bolsward en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel
Carteam Stoebo Bolsward

Alle merken En alle types

Bij Carteam Stoebo Bolsward in Bolsward vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Stoebo Bolsward! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Nieuw: ServiceBook!

24/7 inzicht in de onderhoudshistorie van je auto? Heel gewoon bij Carteam Stoebo Bolsward.

Meer informatie

Carteam Stoebo Bolsward

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Broer Feenstra
Broer Feenstra
De bestelbus die ik huurde, reed prima. Toch ben ik niet geheel tevreden, want toen ik de bus kwam ophalen bij Stoebo, kreeg ik de mededeling dat de buitenspiegels alleen handmatig konden worden gesteld en dat er geen navigatie in de bus zat. Die was stuk. Die navigatie miste ik flink gedurende de dag. Ik vond het een groot minpunt, want daar reken je niet op als je auto huurt. Kortom: de bus had net iets teveel gebreken. En dat is geen reclame.
Aschwin
Aschwin
Via via gehoord dat dit een vertrouwd adresje is. Dit kan ik nu na eigen ervaring beamen. Goede service en garantie! Bij Stoebo komen ze hun woord na. Een aanrader wat mij betreft.
peter surstedt
peter surstedt
Uitgebreide informatie van de monteur die wel even tijd voor je heb. Ik ben goed geholpen en met een tevreden gevoel de garage verlaten.
Ruud Rommen
Ruud Rommen
Snelle service, keurige reparatie, heldere afspraken en goede koffie.
Bekijk beoordelingen